Megbotlottam s'pék lettem

* Pék News *

* Pék News *

1 híján 100%

Avagy a kevesebb néha több?

2022. december 20. - Péque News

Mondhatom, hogy maradt bennem egy kis "tüske".

img_20221218_073508762.jpg

Az alábbi kép beszédes, sajnos tízből tízszer ugyanezt az eredményt mutatja az én hitelesített mérlegem: vagyis 10 000 helyett kb. 9 900 g. Ugyanez a mérleg undorító módon egy osztrák lisztnél valahogy mindig fél százalék pluszt mutat. Értem, hogy drágább az osztrák, de ennek mentén, a létező leghitványabb liszt kilója csak 900 g-ot kéne nyomjon?

Ez a deficites mérlegelés, nem a mai idők talánya vagy lenyomata, inkább gondolom egy dohos, nemtörődöm beidegződésnek. 

Feltételezem, hogy ennél a vállalatnál is vannak külsős vagy belsős marketingesek, tanácsadók, akik figyelmeztetik majd vezetőiket arra, hogy hamarosan kihull az a generáció, amelynek alap volt ezen a vidéken a Tüskeszentpéteri. Jön egy új, az Aldiban és Lidlben felnőtt generáció, akiket újból meg kell majd szólítani, és akkor már nem fognak működni ezek az ígénytelenül csomagolt, ócska trükkök.

A bejegyzés trackback címe:

https://peknews.blog.hu/api/trackback/id/tr2318007062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása